The Economic Board

Team Members

Hanneline Oosting

Hanneline Oosting-Adriaansens

Senior communicatieadviseur

Hanneline is verantwoordelijk voor onder andere de stakeholdercommunicatie. Zij zal in het uitgebreide netwerk van The Economic Board met de verschillende stakeholders communiceren, hen informeren,  betrekken bij en enthousiasmeren voor Lifeport.
Hilmer Thijs

Hilmer Thijs

Interim marketing en communicatiemanager

Hilmer Thijs is interim marketing en communicatiemanager bij The Economic Board. Hij coördineert het communicatieteam en is verantwoordelijk voor strategische projecten, zoals het opbouwen van het merk Lifeport.
Milou

Milou van Alphen

Online communicatiemedewerker

Als online communicatiemedewerker maakt Milou content voor de website van The Economic Board en onze social media. Samen met collega’s en partners kijkt zij hoe The Economic Board projecten, parels, initiatieven en samenwerkingen het beste podium kan geven.
Jannick van der Hooft

Jannick van der Hooft

Communicatiemedewerker clusters

Jannick van der Hooft is werkzaam bij The Economic Board als communicatiemedewerker clusters. Hij houdt zich onder meer bezig met het schrijven en redigeren van artikelen, het onderhouden van de website en het publiceren van content.
Carlijn Hendriks

Carlijn Hendriks

Kwartiermaker Radboud Centre for Sustainability Challenges Radboud Universiteit

Als kwartiermaker van het Radboud Centre for Sustainability Challenges werkt Carlijn Hendriks aan het verder brengen van onderwijs en onderzoek gericht op duurzaamheidsvraagstukken, en samenwerking tussen verschillende wetenschappelijke disciplines op dit gebied tot stand te brengen.
Marije Klomp

Marije Klomp

Programmadirecteur duurzaamheid Radboud Universiteit

Marije Klomp is als programmadirecteur duurzaamheid bij de Radboud Universiteit betrokken bij diverse projecten in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering gericht op verdere duurzame ontwikkeling.
HAN

Frank Croes

Programmamanager Circulaire Economie HAN

Frank Croes zet zich als Programmamanager Circulaire Economie bij de HAN met het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW) in voor onderzoek ten dienste van duurzame transitie. In het centrum werken studenten en bedrijven in co-creatie aan oplossingen voor vraagstukken in de breedte van het thema circulaire economie
Chris Doomernik cluster Health, Hightech, Food

Chris Doomernik

Directeur Stichting Health Valley Netherlands

Samen impactvolle innovaties versnellen, om de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken! Dat is wat Nederlands’ meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk Health Valley samen met haar partners al zo’n vijftien jaar doet.
Renate Bouwman, civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Zij zet zich in voor het aantrekken en behoud van human capital.
1 2 3 4