Projectbureau TEB

Medewerkers TEB

Team Members

Hanneline Oosting

Hanneline Oosting-Adriaansens

Senior communicatieadviseur

Hanneline is verantwoordelijk voor onder andere de stakeholdercommunicatie. Zij zal in het uitgebreide netwerk van The Economic Board met de verschillende stakeholders communiceren, hen informeren,  betrekken bij en enthousiasmeren voor Lifeport.
Hilmer Thijs

Hilmer Thijs

Interim marketing en communicatiemanager

Hilmer Thijs is interim marketing en communicatiemanager bij The Economic Board. Hij coördineert het communicatieteam en is verantwoordelijk voor strategische projecten, zoals het opbouwen van het merk Lifeport.
Milou

Milou van Alphen

Online communicatiemedewerker

Als online communicatiemedewerker maakt Milou content voor de website van The Economic Board en onze social media. Samen met collega’s en partners kijkt zij hoe The Economic Board projecten, parels, initiatieven en samenwerkingen het beste podium kan geven.
Jannick van der Hooft

Jannick van der Hooft

Communicatiemedewerker clusters

Jannick van der Hooft is werkzaam bij The Economic Board als communicatiemedewerker clusters. Hij houdt zich onder meer bezig met het schrijven en redigeren van artikelen, het onderhouden van de website en het publiceren van content.
Renate Bouwman, civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Zij zet zich in voor het aantrekken en behoud van human capital.
Jan Luijten ambitie slimme Duurzaamhei

Jan Luijten

Civic entrepreneur cluster Slimme Duurzaamheid

Jan Luijten is bij The Economic Board betrokken als civic entrepreneur van het cluster Slimme Duurzaamheid. Jan werkt verder als senior adviseur duurzame ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen.
John van Sambeek

John van Sambeek

Civic entrepreneur cluster Health, Hightech, Food

John van Sambeek is als civic entrepreneur verantwoordelijk voor het cluster Health, Hightech, Food. Hij is Strategisch manager regionale economische ontwikkeling bij het Radboudumc.
Sigrid Helbig

Sigrid Helbig

Director

Sigrid Helbig is directeur van The Economic Board. Sigrid werkte in haar carrière grotendeels in de logistieke dienstverlening en vervulde hierin diverse directiefuncties. Sinds 1 maart 2016 is zij directeur van The Economic Board.
Anne Kregting

Anne Kregting

Online communicatiespecialist

Als online communicatiespecialist is Anne verantwoordelijk voor de online strategie van The Economic Board. Samen met collega's en partners kijkt zij hoe The Economic Board projecten, parels, initiatieven en samenwerkingen het beste podium kan geven op onze websites, socialmediakanalen, nieuwsbrieven en bij (media)partners.
1 2